Grøntsagstortilla

Grøntsagstortilla

Ingredienser:
• • Lidt rapsolie
• 150g. Porre i fine strimler
• 150g. Kartofler i fine strimler
• 150g. Gulerødder i fine strimler
• 4 store æg
• Salt/Peber.

Fremgangsmåde:
Snit løgene fint,skær porre,kartofler og gulerødder i fine strimler
Varm en gryde op med lidt olie og sauter løgene, kartofler og gulerødder i 2-3 min.
Tilsæt porrene, så de steger med i 1 min, dog uden at de får farve. Afkøl grøntsagerne.
Pisk æggene sammen med salt og peber.
Grøntsagerne og æggemassen blandes sammen.
Varm lidt olie på en blinispande eller tefalpande og hæld lidt af æggemassen i.
Steg tortillaerne i ca 2 Min på hver side ved middelvarme. Vigtigt: Tortillaerne Skal være gennemstegte!
6. Kan serveres både varme og kolde og gerne med en dressing til.